Életmentő kártya

Mire jó az Életmentő kártya?

Az Életmentő kártya valóban életet menthet. Ön bármikor kerülhet olyan szituációba, amely során az egészségügyi adatoknak rendkívül nagy jelentősége lehet.

Az Országos Mentő szolgálat azt ajánlja, hogy mindenki tartsa magánál a legfontosabb egészségügyi adatait, amely azonnali információkat szolgáltat egy sürgős egészségügyi beavatkozás esetén.

Gyermekek és idősek számára azért jó mert ők nem minden esetben tudják tájékoztatni vészhelyzet esetén az illetékest.

Az Életmentő kártya tartalmaz minden fontos információt, ezáltal a védettségünk szintjét emelhetjük.

Ha gondoskodni szeretnénk magunkról, családtagjainkról, vagy azokról akik fontosak nekünk, akkor igényeljék az Életmentő Kártyát és ezzel együtt támogatják Egyesületünket is, mely fontos feladatot lát el.

Munkáltatóknak, szervezeteknek javasoljuk, hogy tagjaik részére ajándékként, vagy a gondoskodás jegyeként igényeljék az Életmentő Kártyát.

Kártyatulajdonosként ön és családja egy olyan egészségügyi figyelő rendszer része lehet, amely könnyű eligazodást fog biztosítani az ön számára az egészségügyi ellátórendszerben. Konkrét segítséget kaphat ha egészségi állapotában nem kívánt változások állnak be.

 

A Betegút Egyesület az egész országban fejti ki a tevékenységét. Két fő tevékenységet végez.

1, Betegek részére egyéni betegút tervezést biztosít, hogy a leghamarabb hozzáférjen a kezelési lehetőségekhez. 12 különböző területen biztosít szolgáltatást a hozzá fordulók részére.

2, Egészségpolitikai kérdésekben több civil szervezettel összefogva pénzügyi reformot terjeszt be a kormányzathoz és egy civil lobbi csoportot működtet a célok tekintetében. További információkat a honlapon találhat.

Amennyiben támogatni anyagilag is támogatni szeretné a tevékenységeinket, ha lehetősége van kérem biztosítson adományt az Egyesületünk részére.

Partnereink