Megrendelés

Megrendelés menete

Az Életmentő Kártya egy pártoló tagságot igazoló dokumentum, amely ingyenes tanácsadásra jogosítja a tulajdonosát. Ebben azok részesülhetnek akik legalább 1500 Ft-os pártol díjat adományoznak az egyesület részére.

Az 1500 Ft-os kedvezményes igénylési lehetőséget az alábbi szervezetek részére biztosítjuk:

Nyugdíjas Szervezetek, Betegszervezetek, Munkáltatói programban résztvevők, akik a dolgozóikra és azok családtagjainak részére kívánják biztosítani. Civil és társadalmi szervezetek részére. Abban az esetben, ha szervezetek egymást között támogató megállapodást kötnek.

Az Életmentő Kártya egyéni igénylés alapján 2.500 Ft.

A kártya évenkénti megújításának feltétele, az együttműködő szervezetek részére 500 Ft, az egyéni igénylők részére 1000 Ft. A Betegút Egyesület a kártya igénylésétől számított 1 évig ingyenes tanácsadást biztosít a kártyán felsorolt szolgáltatásokra. A kártyák díját adományként tartjuk nyilván. A kártyát igénylők, amennyiben támogatni kívánják az Egyesület Betegsegítő Központja szolgáltatásait természetesen magasabb támogatással is igényelhetik az Életmentő Kártyát.

Kitölti a megrendelő ívet itt.

Minden esetben e-mailben tájékoztatjuk önt a megrendelés fogadásáról, és további teendőkről.

Személyes átvétel esetén:

Kollégánk tájékoztatja önt e-mailben a lehetséges átvételi időpontokról.

Személyes átvételi hely: XIV kerület, 1143 Budapest, Stefánia út 61, csak előre egyeztetett időpontban!

Postai átvétel esetén:

Kollégánk tájékoztatja önt e-mailben a végösszegről és az utalási információkról.

Csak előre utalással van lehetőségünk szállítást teljesíteni. Csak a visszaigazoló e-mail megérkezése után utaljon az ott leírtak alapján!

Fontos!

Az Életmentő Kártyák adományként kerülnek jóváírásra az Egyesületnél! Adományra fordított összeget nem áll módunkban visszautalni!