Mire jó?

Miért jó az Életmentő Kártya?

1, Azért , mert a mentőszolgálat és az orvosok is azt ajánlják, hogy tartson magánál az egészségügyi adataival kapcsolatos információkat, mely a munkájukat megkönnyíti.

2, Olyan helyzetbe kerülhet, mely kiszolgáltatottá teheti. Rosszul lehet az utcán, balesetet szenvedhet, öntudatlan állapotba kerülhet. Miközben az Önhöz érkező segítség nem tud tájékozódni egy esetleges életmentő információról, mint pl. cukorbetegség, epilepsia, stb. Továbbá a segítséggyújtást nehezíti ha nem tudják a vércsoportját, gyógyszerallergiáját, stb. ill. nem tudják kit kell értesíteni. Ezért lehet valóban életmentő a kártya!!

Amiért még fontos lehet

3, Ha ismertek a kórelőzményei, vagy az eddigi orvosi beavatkozásait az nagyon hasznos lehet a beavatkozó orvos részére.

4. Csökkenti a félrekezelés lehetőségét, mely adódhat gyógyszer érzékenységből, beépített implantátum miatt, de egyéb veszélyeket is kiküszöbölhet.

5. Ha gyermekei vannak, ők nem biztos hogy megfelelő információt tudnak szolgáltatni vészhelyzet esetén. Az értesítési információk alapján önt könnyen megtalálják.

6, Ön gondoskodhat családjáról, idősebb hozzátartozóiról, nagyobb biztonságban tarthatja őket.

7, Kártyatulajdonosként ön és családja egy olyan egészségügyi figyelő rendszer része lehet, amely könnyű eligazodást fog biztosítani az ön számára az egészségügyi ellátórendszerben. Konkrét segítséget kaphat ha egészségi állapotában nem kívánt változások állnak be.

8, Odafigyelést generál saját magára is, hogy jobban odafigyeljen saját egészségügyi állapotára, hiszen önre szükség van és számítanak önre.

9, Ha ön kártyatulajdonos, akkor a Betegút Egyesület soron kívül fogadja az ön tanácskérési kérelmét, a szolgáltatások a kártya utolsó oldalán találhatóak.

Továbbá cégek, munkáltatók részére

10, A betegkártyát biztosítsa alkalmazottai részére is. Ez a gesztus ugyan jelképes, de bizonyítja a munkáltatói gondoskodását és odafigyelését az alkalmazottai irányába. Ajándékozza meg őket valamely nevezetes napon. A kártyát költségként elszámolhatja.

A Betegút Egyesület az egész országban fejti ki a tevékenységét. Két fő tevékenységet végez.

1, Betegek részére egyéni betegút tervezést biztosít, hogy a leghamarabb hozzáférjen a kezelési lehetőségekhez. 12 különböző területen biztosít szolgáltatást a hozzá fordulók részére.

2, Egészségpolitikai kérdésekben több civil szervezettel összefogva pénzügyi reformot terjeszt be a kormányzathoz és egy civil lobbi csoportot működtet a célok tekintetében. További információkat a honlapon találhat.

Amennyiben támogatni anyagilag is támogatni szeretné a tevékenységeinket, ha lehetősége van kérem biztosítson adományt az Egyesületünk részére.

MEGRENDELÉS