Jelentkezzen

Jelentkezzen a lobbi-csoportba!

Szakmai tárgyalói pozícióba

Erre a területre azokat keressük, akik jól ismerik az egészségügy és a betegellátás belső rendszereit, és döntéshozókkal történő tárgyalások során képesek a lobbi-csoport érdekeit képviselni. Orvosok, jogászok, közgazdászok jelentkezését várjuk.

Szervezői csoport

A társadalmi támogatottság megszervezésében játszanak szerepet. Rendkívül fontos, hogy kellő nagyságrendű, aktív, tenni tudó és akaró állampolgárt gyűjtsünk magunk köré. Meg kell szervezni, hogy minél több ember mozgósítható legyen társadalmi megmozdulásra, aláírás-gyűjtésre, akár egy népszavazás megszervezésére is. Településenként várunk egy vagy több aktivistát.

Szimpatizáns-csoport

Azokat keressük, akik magánszemélyként hajlandóak részt venni a társadalmi akciókban, aláírásukkal támogatják a lobbi-csoport tevékenységét, a véleményüket hangoztatják és közvetlen környezetükben hajlandóak mozgósítani is.

A lobbi-csoport létrehozása társadalmi szükségszerűség. Nem hagyhatjuk, hogy minden, egészségüggyel kapcsolatos kérdésben az éppen aktuális döntéshozók döntsenek. Az egészségügy nem lehet mostoha gyerek, az a 4%, amelyet a költségvetésben egészségügyre költenek semmire sem elég. Jelen pillanatban a lobbi-csoport lehet az egyetlen társadalmi erő, ami képes ezen változtatni.

Javaslatokat teszünk az állampolgárok igényeihez igazítva, érdekérvényesítést végzünk, szükség estén pedig nyomást gyakorlunk, hogy a helyzet megváltozzon. Szükségünk van az Ön támogatására, nemcsak elviekben hanem gyakorlatban. Legyen aktív lobbista, jelentkezzen, segítsen és szervezzen! Várjuk jelentkezését!
A lobbi csoport szervezési útmutatóját regisztrált jelentkezők részére eljuttatjuk.

Kérem felvételemet a Lobbi-csoportba!