A legkedvezőbb légijegyet keresed?

Amerikai egyesült államok Savannah történelmi negyed, Georgia

Szállás Amerikai egyesült államok Savannah történelmi negyed, Georgia


Az Amerikai Egyesült Államokban található Savannah történelmi negyede Georgia állam egyik legismertebb és leglátogatottabb területe. Ez a helyszín nem csak a történelmi értékei miatt vonzza az embereket, hanem az elegáns szállodái és hangulatos kávézói miatt is.

Az egyedülálló építészeti stílus azonnal magára vonja a figyelmet. A Savannah-i történelmi negyedet az 1733-ban alapított város régi belvárosa foglalja magába. A történelmi negyednek azonban nem csak az épületei különlegesek, hanem a szálláslehetőségei is. Az itt található szállodák és panziók az eredeti épületet alakították át szálláshelyekké, így a vendégek közvetlenül a város történelmi területén élvezhetik a kényelmet és az eleganciát.

Az egyik ilyen különleges szálláshely a Perry Lane Hotel, amelyet az Ellis tér szélén található. Az épületet eredetileg az 1960-as években építették, de az utóbbi években átalakították modern és stílusos szállodává. A Perry Lane Hotel elegáns szobáinak mindegyike különleges tapasztalatot nyújt a vendégek számára. Azok, akik itt szállnak meg, élvezhetik a történelmi tájban sétálgatást, miközben kényelmes luxusban pihenhetnek.

A Planters Inn egy másik kihagyhatatlan szálláshely a Savannah-i történelmi negyedben. Ez egy kis és exkluzív szálloda 60 szobával, melyek mind különlegesek. Az épület az 1812-ben épült, de az évek során felújították és átalakították. A Planters Inn egy igazi történelmi emlék Savannah-ban, és a vendégek élvezhetik az itt lakás teljes kényelmét és szépségét.

Ha olyan szálláshelyet keresünk, amely az antik báj és a modern luxus elegáns keveréke, akkor a Kehoe House-t kell választanunk. Az épület az 1890-es években épült és a környezet antik báját sugározza. A Kehoe House művészien díszített szobáit a hagyományos Savannah-i stílus eleganciájával és finom dekorációival látták el. A vendégek itt élvezhetik a történelmi házak nyugalmát, és egy edénytartó esti snack-ot, vagy finom, reggelit a teraszukon.

Az amerikai dél kultúráját felfedezni vágyó vendégek számára felbecsülhetetlenül gazdag élmény a Savannah-i történelmi negyedben tett látogatás, és ez a látogatás még különlegesebb élménnyé válik egy exkluzív szállodában való megszállással. A történelmi házak és épületek átalakítása kényelmes és elegáns szállodákká biztosítja a vendégek csodálatos időtöltését a gyönyörű kisvárosban!


Gyakran ismételt kérdések és válaszok Amerikai egyesült államok Savannah történelmi negyed, Georgia


1. Mi a legjobb idő a Savannahba látogatásra?
A legjobb időszak általában október és május között van. Az időjárás enyhébb és kényelmesebb ebben az időszakban.

2. Hol van a legjobb kilátás Savannahban?
A River Street a legjobb hely a város panorámájának megtekintésére, valamint a Forsyth Park is gyönyörű kilátást nyújt.

3. Milyen nevezetességeket érdemes meglátogatni Savannahban?
A Forsyth Park, a Bonaventure temető, a Cathedral of St. John the Baptist, a Savannah History Museum és a Telfair Academy.

4. Hol érdemes megszállni Savannahban?
Az Historic District és a River Street környéke a legideálisabb helyszínek a szálláshelye választásához.

5. Mennyi idő szükséges Savannahban való tartózkodáshoz?
Legalább két napot érdemes szánni a város felfedezésére.

6. Mik a legjobb éttermek Savannahban?
A Paula Deen's Lady and Sons, a The Olde Pink House és a The Wyld Dock Bar ajánlott éttermek.

7. Milyen programokat ajánlanak Savannahban?
A River Street Arts Fest, a Savannah Music Festival és a Savannah Food and Wine Festival mind nagyszerű programok az egész család számára.

8. Melyek a legjobb bevásárlóhelyek Savannahban?
A City Market, a Tanger Outlet és a Savannah Mall a legnépszerűbb helyek a vásárláshoz.

9. Honnan érdemes bérelni autót Savannahban?
Savannah nem túl nagy város, így lehetőség van autóbérlésre akár az Atlanta reptéren is, ahonnan Savannah körülbelül 3 órányi útra található.

10. Milyen szórakozási lehetőségek állnak rendelkezésre Savannahban?
Több színház, koncertek, bárok és klubok állnak rendelkezésre a városban az élőzene rajongóinak.


Repülőjegy Amerikai egyesült államok Savannah történelmi negyed, Georgia


Amerikai egyesült államokban számos varázslatos turisztikai célpont található, az egyik legérdekesebb ezek közül Savannah, amely egy történelmi negyedet jelent Georgia államban. Ezen a területen évezredes történelem találkozik a modern világgal, úgyhogy az ide látogatók különleges élményekben részesülhetnek.

Savannah egy varázslatos hely, ahol a látogatók a múltban sétálhatnak végig. Egy sétára érdemes elmenni az északi részén található téren Az északi részen található teret hullámzó tengeri kék kövezet borítja, amit tört homokkövekkel és csigával mozduló dalokkal szegnek körbe. Egy szép szökőkút található a középpontban, ahol az emberek összejönnek táncolni és elmélkedni. Egy szép naplemente környezetén, történelmi régi házak és kávézók környékén a téren való séta egy igazán romantikus és idilli élmény lehet.

Amerika egyesült államokban a repülőjegyek megfizethető árúak, így nem kell nagy összegeket költeni a Savannah-i élményre. A helyiek és a turisták egyaránt élvezik a történelmi környezetet, mert ez a város az USA egyik leginkább történelmi jelentőségű települése. A legtöbb történelmi emléket a város negyedik legnagyobb körzetében, az 1733-ban alapított kerületben találhatjuk.

A kerület másik híres látványossága a pasztellszínű házak sokasága, amelyek még ma is ott állnak. A házak gondosan restauráltak és bemutatják a történelmi korabeli építészet legjobb példáit. Az utcákon járva a látogatók sok népszerű helyet látogathatnak meg, mint például az összesült államok legrégebbi sekélyre épült kőszínházát vagy az Andrew Low House-i házat, amely egy időben a konföderációs elnököt is fogadta.

Savannah kiváló éttermeket kínál egy könnyed reggelihez és egy finom vacsorához egyaránt. Több isteni ételeket kaphatunk itt. A helyiek örömmel mutatják be a városutcákat és a nemzetiségek számos ételeit. A helyi étteremben találhatunk friss tengeri eledelt, szaftos hamburgereket vagy válogatott helyi édességeket. Az éttermek minden korosztály számára élményt kínálnak, és az ételek közül biztosan mindenki kedvére válogathat.

Aki egzotikus nyaralásra vágyik, az Amerika egyesült államokban találhatja meg az ideális célpontot, és Savannah egy varázslatos kisváros, amely megér egy látogatást bármelyik évszakban. A repülőjegyek árai nagyon kedvezőek, így a tervezhetünk akár spontán utazást is. Egy kellemes, hangulatos kisvárosban az északi téren sétálva olyan élményeket szerezhetünk, amelyeket nehéz megismételni az életben. Ha szeretnénk megtapasztalni az Amerikai Egyesült Államok sokszínű kulturális és történelmi értékeit, a Savannah-ba szervezett utazás biztosan beváltja azt, amit várunk tőle.


Ünnep Amerikai egyesült államok Savannah történelmi negyed, Georgia


Amerika sokszínű és változatos ország, amely tele van olyan helyekkel, amelyek élénk történelemmel és építészeti csodákkal rendelkeznek. A Savannah történelmi negyed, amely Georgia államban található, egy ilyen hely. Ez a negyed kínálja az utazók számára az évszázadokkal ezelőtti idők hangulatát, miközben a modern turizmus kényelmeit is élvezhetik.

A Savannah történelmi negyed belvárosa Georgia legnagyobb történelmi kerülete, amelyet 1733-ban alapítottak az amerikai forradalom idején. A kerületben körülbelül 1,5 négyzetmérföld területen található számos régi épület, műemlék és park. A látogatók sétálhatnak a sikátorokon, autók nélkül élvezve a látványt, és felidézhetik a múlt századok életét.

A történelmi negyed minden utcája ragyogó szépségű és varázslatos hangulattal bír. A környező utcák tele vannak különleges üzletekkel, éttermekkel, kávézókkal, galériákkal és sok más különleges helyszínnel, amelyek a látogatókat elvarázsolják. A történelmi kerületben található épületek és alakzatok többsége megőrizte az eredeti stílusukat és eredetiségüket, ami egyedülálló élményt nyújt a látogatóknak.

A turisták számára a történelmi kerületben az egyik legnépszerűbb látványosság a szállodák és az éttermek listáján szereplő 17 Properties elnevezésű helyek. Ezek a helyek több mint 14 épületkomplexumot fednek le, amelyek között megtalálható a The DeSoto Savannah, a Cotton Sail Hotel, a Perry Lane Hotel és a The Alida Hotel. Ezek az épületek mindegyike elképesztő építészeti remekmű, amelyek valódi mérföldkövek az amerikai építészet történetében.

A történelmi kerületet felfedezhetjük sétahajózás keretén belül a Savanna River-n. A hajózás közben élvezhetjük a kilátást a folyóra, a környező parkokra és azonfelül, még sokkal több épületre is. Emellett lehetőségünk van környékbeli múzeumok felkeresésére, mint például a Telfair Museum of Art, az Owens-Thomas-ház-múzeum vagy a szabadkőművesek háza.

A Savannah történelmi kerülete mindent nyújt az utazóknak, akiket érdekel a kultúra, a történelem, az ételek, az építészet és az élénk éjszakai élet. A városrendezés megőrizte az eredeti varázslatos hangulatot, a szállodák és az éttermek lenyűgöző élményt nyújtanak, valamint az egyedülálló helyi gasztronómia is élményt nyújt a látogatóknak. A Savannah történelmi kerületében való látogatás biztosan felejthetetlen és izgalmas élmény lesz mindenki számára.


Időjárás Amerikai egyesült államok Savannah történelmi negyed, Georgia


Az időjárás az Amerikai Egyesült Államok Savannah történelmi negyedében, Georgia államban változatos lehet egész évben. Nagyon meleg nyári hónapokat és enyhe télidőt tapasztalhatunk, amelyek általában magas nedvesség tartalmat és sűrű ködben is megnyilvánulhatnak a területen.

Nyáron, amely júniustól szeptemberig tart, a hőmérséklet nappal általában 32-34 Celsius fok körül mozog, míg éjszaka 23-26 Celsius fok közt. Az éjszakák hűvösek és kellemesek lehetnek, így a helyiek és a turisták is élvezhetik a városi látványosságokat és a tengerpartot.

Az ősz és a tavasz idő egyaránt enyhe, de a késő ősz szélvész időt és hidegebb időt is hozhat, míg a tavasz frissességgel és virágzó növényekkel lesz teli. Az őszi időszakban az éjszakák hűvösek és napközbeni hőmérséklet is alacsonyabb, mint a nyári hónapokban.

Télen, amely általában december és február hónapjaiban található, a hőmérséklet körülbelül 12 Celsius fok körül alakul. Ezek az idők, amelyeket az esők és a szélviharok követnek, ritkán hoznak havazást a területre, bár kisebb hózáporok előfordulhatnak a téli időszakban. Ez az időszak alkalmas a város látogatására és a történelmi nevezetességek felfedezésére.

Összességében, az időjárás Szavanna történelmi negyedében változatos lehet. A területen magas humánitás tartalom előfordulása észlelhető, ezért érdemes használni a megfelelő ruházatot és védekezni a rovarcsípések ellen. Azonban ha időben tervezünk és készülünk, akkor bármely évszakban élvezhetjük a területen nyújtott különböző élményeket.


Az elégedett ügyfelek 98%-a

A legalacsonyabb ár garantált

Nejobsáhlejší internetová nabídka letenek

A legkedvezőbb repülőjegyek minden országba a világon

Vegyen meg olcsó jegyeket azokba a helyekbe, melyek szépségükkel vagy ritkaságukkal lenyűgözik.

Repülőjegyek lokalizálása